domingo, 8 de marzo de 2009

Rueda fortuna!

Vídeo de la fantàstica travessia Rueda Fortuna! del mateix sector (sector Q), en un dia de vent... També és de les primeres línees de la vall, deu fer uns 10 anys...

5 comentarios:

LETICIA dijo...

Salut companys!Bons videos i tela quines linies.Si primer pengeu els videos a you tub o vimeo i despres els descarregueu al blog no gastareu memoria del blog si no al final el bloc queda ple.Ens veiem.

Blocantarraco dijo...

Ei gràcies pel consell, així farem, però com es fa exactament?, és que això de la informàtica... Vinga que vagi molt bé i a tibar força!

willow dijo...

És molt bona aquesta flanquieg i ideal per anar-hi sol, tot i que potser és una miqueta més fàcil del que marqueu...
Maiquel, una pregunta, la sika que hi ha al "parasiempre" i a daltres blocs l'has posat tu?

Apa doncs, felicitats pel sector i a tivar-li!

Willow

Blocantarraco dijo...

Ei hola, que tal? Mira lo del grau és orientatiu, t'ho comento perquè així entre tots fiquem el grau, quin grau opines que podria ser? Ei lo mateix per altres blocs, ja que de vegades només tenen una repetició o cap.
Lo de la sika, de la Parasiempre i del sector R els vaig ficar jo fa potser més de 10 anys, era una altra època, en la que només hi havia aquests sectors oberts, i vaig sikar alguna regleta per entrenar.
Vinga a veure si ens veiem algun dia per allà, encara que ja fa molta calor.....

Un salut

Maikel

willow dijo...

Jo vinc de fer bloc a Sant Joan de Vilatorrada i allà potser ens passem massa collant el grau, vol dir que potser equiparant "la Ruleta" a grau de St Joan, no seria més de 6c/7a i la Parasiempre potser una miqueta més difícil, potser 7a o 7a+. Però estic completament d'acord amb tu que això del grau és orientatiu i que l'important és disfrutar del que fem.
I lo de la sika t'ho demanava perquè abans de començar a rajar prefereixo conèixer les coses.
Jo també vaig reforçar un parell de cantos a Sant Joan fa bastants anys (un d'ells afortunadament ja va petar i segueix sent el mateix grau) i penso que actualment no té raó de ser això de la sika. El que passa és que em vaig rallar quan en vaig començar a veure...
Doncs res, només agraïr-vos tota la informació que anaeu penjant, doncs fa poc més d'un any que estic visquent per aqui baix, i només coneixia els blocs de la Febró (que també son molt bons però em queden més lluny). Us estic molt agraït.
Merci i aviam si ens veiem per aqui!!

Salut!

Willow

PD: Propera estació "la mora"...