AVISO

La práctica de deportes de aventura es una actividad de riesgo, que requiere de técnica y material específicos y un conocimiento importante del medio. Este blog recoge las experiencias y opiniones subjetivas de sus autores. La información contenida en este blog en ningún caso puede considerarse suficiente para acometer las actividades que se describen. Los deportes de aventura son actividades sumamente peligrosas que pueden causar graves lesiones e incluso la muerte. Debemos evaluar bien nuestras capacidades antes de afrontar cualquiera de estas actividades, en caso de duda mejor dirigirse a un guía profesional y/o seguir cursillos de formación promocionados por federaciones y clubs. También se recomienda encarecidamente a cualquier usuario de este blog, que contrate el correspondiente seguro para la práctica de estos deportes de riesgo. Los autores no asumen ninguna responsabilidad derivada del uso de la información que en ella aparece, así como la responsabilidad derivada de errores, falta de veracidad, integridad, actualización y precisión de los datos que esta contenga. Este blog puede contener enlaces a páginas de terceros que no puede controlar, por tanto, tampoco asume ninguna responsabilidad por el contenido que pueda aparecer en las mismas ni el uso que se dé de la información que estas contengan. Los contenidos de información no vinculan a los autores, tampoco lo constituyen las opiniones, los consejos o asesoramientos de ningún tipo, se trata solamente de un servicio ofrecido con carácter informativo y divulgativo.

domingo, 8 de marzo de 2009

Rueda fortuna!

Vídeo de la fantàstica travessia Rueda Fortuna! 7b+ del mateix sector (sector Q), en un dia de vent... També és de les primeres línees de la vall, deu fer uns 10 anys...


5 comentarios:

LETI I OSCAR dijo...

Salut companys!Bons videos i tela quines linies.Si primer pengeu els videos a you tub o vimeo i despres els descarregueu al blog no gastareu memoria del blog si no al final el bloc queda ple.Ens veiem.

maikel i carles dijo...

Ei gràcies pel consell, així farem, però com es fa exactament?, és que això de la informàtica... Vinga que vagi molt bé i a tibar força!

willow dijo...

És molt bona aquesta flanquieg i ideal per anar-hi sol, tot i que potser és una miqueta més fàcil del que marqueu...
Maiquel, una pregunta, la sika que hi ha al "parasiempre" i a daltres blocs l'has posat tu?

Apa doncs, felicitats pel sector i a tivar-li!

Willow

maikel i carles dijo...

Ei hola, que tal? Mira lo del grau és orientatiu, t'ho comento perquè així entre tots fiquem el grau, quin grau opines que podria ser? Ei lo mateix per altres blocs, ja que de vegades només tenen una repetició o cap.
Lo de la sika, de la Parasiempre i del sector R els vaig ficar jo fa potser més de 10 anys, era una altra època, en la que només hi havia aquests sectors oberts, i vaig sikar alguna regleta per entrenar.
Vinga a veure si ens veiem algun dia per allà, encara que ja fa molta calor.....

Un salut

Maikel

willow dijo...

Jo vinc de fer bloc a Sant Joan de Vilatorrada i allà potser ens passem massa collant el grau, vol dir que potser equiparant "la Ruleta" a grau de St Joan, no seria més de 6c/7a i la Parasiempre potser una miqueta més difícil, potser 7a o 7a+. Però estic completament d'acord amb tu que això del grau és orientatiu i que l'important és disfrutar del que fem.
I lo de la sika t'ho demanava perquè abans de començar a rajar prefereixo conèixer les coses.
Jo també vaig reforçar un parell de cantos a Sant Joan fa bastants anys (un d'ells afortunadament ja va petar i segueix sent el mateix grau) i penso que actualment no té raó de ser això de la sika. El que passa és que em vaig rallar quan en vaig començar a veure...
Doncs res, només agraïr-vos tota la informació que anaeu penjant, doncs fa poc més d'un any que estic visquent per aqui baix, i només coneixia els blocs de la Febró (que també son molt bons però em queden més lluny). Us estic molt agraït.
Merci i aviam si ens veiem per aqui!!

Salut!

Willow

PD: Propera estació "la mora"...