sábado, 14 de marzo de 2009

La Ruta Roja

Dia 09, Carles i jo quedem un altre dia per pujar a la vall, i xerrant planegem una sortida de pocs dies a algun lloc aprop tipus Albarracín, però de sobte se m'ocurreix la idea de fer d'avanzadilla i sortir abans i fer el que tenia al cap, La Ruta Roja: Montroig - Vilafamés - Albarracín.
Doncs bé, aquesta és la primera part d'aquest viatget, que comença com no a Montroig: La Ruta Roja primera part. A la fot d'adalt Carles a la travessia Coltan del sector Bleau Sea (sector F)
Vam provar un bloc antic Nina? just a la dreta de la Rocklands, que el teniem en l'oblit, i realment és dels guapos de la vall, moviments en planxa desplomada, de bíceps i aguantar bisagres sobre regletes petites, molt guapa. Aquí va la seqüència del bloc, per Carles que la té bastant matitzada.

Iep, que passa aquí? vuelaco! Jo com estava com diu en Carles en Opera Vertical, és a dir, que no m'aguantava ni els pets, hem dedico a fer vols sense motor en alguna del sector Alt i Baix (sector H), bé és lo que té escalar tants dies seguits... Maikel

Finalment, foto estètica de la ja anomenada més d'un cop Límite vertical. Carles.

Per acabar el dia vam anar al sector Gran Paradís (sector O), i vam provar els passos d'algun projecte antic La Cova team, Gladiator, també vam provar la conexió del bloc Kamasutra amb Esencia i la conexió és brutal són uns passos de bloc de apretar a muerte, en total 24 moviments, gairebé tots de sostre, i més dur que Bahi Bon, Beautiful mind o Sortinetxe, potser arriba a la duresa de la Story of two worlds.

No hay comentarios: