viernes, 27 de marzo de 2009

La festa del bidit

Diumenge passat vaig marxar amb Xavi cap a la capital dels bidits: Margalef, feia bon dia i estava ple de gent, al sol picava i a l'ombra s'estava bé, així que decidim anar cap al sector finestres, escalfem abaix al totxo del pork i pugem cap adalt, jo com sempre liant-la, per un cop que trec la corda del traster, hem dirigeixo cap a la planxa del mig i hem decideixo a provar els passos d'una de les línies que m'atrau pel seu desplom: Víctimas Pérez (foto d'adalt), es tracta d'una via que comparteix entrada amb Gancho Perfecto, i després se'n va cap a l'esquerra, línea guapa de bidits amb pas clau just després del dinàmic, realment molt bona. Així també, puc comparar la intensitat de las traves Energía Vital i Visionari de Montroig. En Xavi es va dedicar a provar el curtet superdesplomat de l'esquerra. Maikel

Hores més tard, decidim fer canvi de sector, i ens atansem cap al sector Baobab una mica més abaix, allà en Xavi es dedica a provar un explosiu, i jo hem trec l'arnès per tal de provar uns blocs que feien bona pinta, aquí van una seqüència dels blocs.

Finalment, per rematar la jornada ens dirigim amb els braços ben inflats, cap a la Juncosa a la cova, a provar la trave Las Cuatro estaciones, realment cada cop que la provo els moviments es fan més guapos, olé!

2 comentarios:

Alnomar dijo...

http://www.youtube.com/watch?v=hr0njfo1ybM

aquí tienes un enlace a un video de cuando se limpió (Joan) el bloque que probabas, pero ahora empieza ún paso más bajo.

un saludo

Blocantarraco dijo...

Ei gràcies per l'enllaç, ho feia totalment diferent, vinga ens veiem! i a tibar força!