viernes, 20 de febrero de 2009

Roda de Ter

Dimarts dia de sol, pujada a Roda blocs "nous" La Comarca, mateix gres de Savassona i romos per tot arreu. Blocs més distanciats i menys ombra (hivern). Vam tastar els que es veuen vora la pista, hi han més, millor anar guiats pels locals. Per la roca q hi ha la majoria son de gran qualitat, està sortint algun delicatessen.Foto Maikel "travessia monodedo i 7 romitos" arribant secció difícil
Jo escalfant motors a tots els romos possibles, necessari fred per a notar més adherència. Carles. Dimarts precissament caldaca, haurem de tornar
"Modus vivendi", jo faig seqüència magnesiada per dreta rebotant amb dreta a regleta vertical i llançar al bo. Pels llargs Maikel fa altre manera q va ok. Regletes més a l'esquerra (foto) i dinàmic llarg.
"Club poetas muertos", a punt per Maikel, nosaltres millor mètode sense taló empotrat, punta esquerra de peu desde principi i montar-se sobre braç dret, però estalvies la revinguda.
A mitja tarde baixada a Savassona tornar a provar problemes 10 estrelles."La muller"(el sit deu ser semi-sit, amb cul a terra és bastant difícil), "la madamme" sd (la sortida encara la fem a lo guipuzcuano), "psycho dreams" ideal per a fer anar el cap,etc. Per cert, s'ha xafat la regleta de la secció tobogan, després de l'espoló, de la M. Alba, ara surt un infern... si es que surt, algú en sap alguna cosa? Gràcies als companys currantes de La Comarca q fan possible arribar i tindre tants blocs oberts i en especial alguna joia per la q val la pena, sens dubte, fer kilòmetres.
PD: avui divendres 20 Febrer inauguració rocòdrom municipal La Canonja(Tarragona), per les 19h tarda, grans dimensions. Els de la zona q no ho sabèssin ja triguen!!!!!!!!

2 comentarios:

Eloi Borras dijo...

Maikel, cada dia flipo mes amb els blocs...
Avere si algun dia quedem i mels ensenyes :)

ens veiem pel rocodrom

Alnomar dijo...

tens més informació del rocodromo de la canonje?

gracies