AVISO

La práctica de deportes de aventura es una actividad de riesgo, que requiere de técnica y material específicos y un conocimiento importante del medio. Este blog recoge las experiencias y opiniones subjetivas de sus autores. La información contenida en este blog en ningún caso puede considerarse suficiente para acometer las actividades que se describen. Los deportes de aventura son actividades sumamente peligrosas que pueden causar graves lesiones e incluso la muerte. Debemos evaluar bien nuestras capacidades antes de afrontar cualquiera de estas actividades, en caso de duda mejor dirigirse a un guía profesional y/o seguir cursillos de formación promocionados por federaciones y clubs. También se recomienda encarecidamente a cualquier usuario de este blog, que contrate el correspondiente seguro para la práctica de estos deportes de riesgo. Los autores no asumen ninguna responsabilidad derivada del uso de la información que en ella aparece, así como la responsabilidad derivada de errores, falta de veracidad, integridad, actualización y precisión de los datos que esta contenga. Este blog puede contener enlaces a páginas de terceros que no puede controlar, por tanto, tampoco asume ninguna responsabilidad por el contenido que pueda aparecer en las mismas ni el uso que se dé de la información que estas contengan. Los contenidos de información no vinculan a los autores, tampoco lo constituyen las opiniones, los consejos o asesoramientos de ningún tipo, se trata solamente de un servicio ofrecido con carácter informativo y divulgativo.

lunes, 16 de febrero de 2009

La Riba ( Clot d'en Gouda)

Després d'uns quants mesos sense baixar al Clot d'en Gouda de La Riba, trobo un raconet per escapar-m'hi i fer unes quantes fotos dels projectes que amb Carles vam obrir ja fa temps, per si a algú li interessa, potser hi ha algun projecte encadenat, bé si algú sap quelcom que digui la seva... A la foto d'adalt la travessia Los mensajes del agua 7c (travessia), al creuament crític. Maikel


Inici de la secció de bidits de la trave Los mensajes del agua.

Inici de la trave d'abans


1. Los mensajes del agua 7c anar, (8a/a+ ? anar i tornar), travessia d'esquerra a dreta a la pedra foradada que hi ha al costat del riu, comença assegut, i al tram fàcil va per dalt (sense agafar la vira d'adalt), surt per l'espoló de la dreta, en total l'anada són uns 36 moviments de mà.


2. Mistic river 7c+/8a? assegut, placa que hi ha darrera de la travessia Los mensajes del agua, al mateix bolo.1. 8a? Travessia Fatxa (d'esquerra a dreta), amb dinàmic clau al final, es troba per damunt del bloc de la font.


1. La font 7c, comença al canto bo i surt per dalt de romos.2. Supersit 8a? bloc al costat del bloc de la font, comença assegut d'unes regletes.


1. 8b? comença assegut damunt de la pedra i surt de regletes per l'esquerra
2. 7c+? com l'1 però se'n va cap a la dreta

2. 7c+?

1. antic búlder de 7c al costat de la tirolina
2. 8a/a+? comença amb bidit amb esquerra i surt per la dreta

3 comentarios:

Dany,Maki,Nacho,Tato.Miriam,Marc Nadal,jordi dijo...

Fa temps que tinc el teu blog clicat al meu i feia temps que et volia posar un comentari dons a la que comença la temporada de camping escalo molt per alli i m quedat flipat amb la cantitat de zones que no conexia , be que m´enrrollo massa tinc curiositat per un sostret que vaig fer aquest estio o l´altre no se de la Riba comença amb una regleta de dugues mans per na a uns inbertits per na de aqui a un forat i hem preguntaba si seria la vuitena foto del teu article que no crec be sort hens veiem.

Nacho

maikel i carles dijo...

Ei que tal, suposo que pe'l que hem dius, es tracta d'un altre bloc que hi ha a l'esquerra de la plaça, i que té una pedra al darrera, deu ser un 7a o quelcom més. He sentit rumors de que la gent local volien treure unes ressenyes de la zona, si algú en sap alguna cosa, doncs millor per tots.
Vinga que vagi bé, i a veure si ens veiem per aquí abaix.

Dany,Maki,Nacho,Tato.Miriam,Marc Nadal,jordi dijo...

si si es aquest esta guapo segur que ens veiem a la que comenci el camping cap a abril crec, ja habia quedat amb uns amics de per alli per anar a Montroig pero ja et dire algo pel blog, gracies per donar a coneixer tantes zones de el tarragones no saps quin favor hem fas xao i sort.

Nacho