viernes, 1 de mayo de 2009

Blocantarraco: Rodellar

Dies fanàtics en el paradís del desplom, lloc de plans, patis. Tot enmarcat en una vall singular dividida pel riu Mascún, un lloc a on la vista no para de buscar parets per on pujar, un lloc a on les distàncies es perden, un lloc a on el temps sembla detenir-se: Rodellar.
Foto d'adalt provant Picachu d'Ali Hulk de la fantàstica cova d'Ali Babá. Maikel
Aprofito aquest dia de descans, per tal de penjar unes quantes fotos d'aquestes setmanes passades, en las que vam fer més d'una incursió a la Serra de Guara.
Tot just, en aquesta temporada de l'any, en la que ja comença la calor per a començar a renegar dels romos de bloc, s'obre pas a la temporada amb corda, però es clar sense oblidar-se mai de portar un crashpad pels sectors de Rodellar per si de cas....
El fantàstic arc del sector Las Ventanas, per on va una via que és per a mi una de les millors línies de Rodellar, tant pels moviments, com pel pati i el paisatge, espectacular! També val la pena la via La Rubia y el empujador.
És hora d'intentar transferir la potència dels sostres de Montroig als passos de l'Ali Hulk, realment guapa, i passos ultrabloqueros en sostre, quan portes una estona a dins de la cova, et comença a agafar complexe de cavernícola...llàstima que encara xorrejava una mica d'aigua de lo que havia plogut els dies anteriors. I al final, ens decidim a treure la corda del traster i començar a tirar amunt, i es que es fa tan estrany això de tenir que parar-te a xapar...
Fotos de la Pequeño Pablo del sector Egocentrismo
Tastant Welcome to tijuana, dels guapos de la vall...
Un dels dies ens vam escapar a Vadiello, escola veïna de Rodellar, per tal d'anar al sector La Caverna.
Allà vam provar vies de qualitat com Cavernícola, i Powerade, realment bones. I una de la Pared del Río. També ens vam trobar uns quants quantos mullats.
Tornem a Rodellar amb unes ganes d'escalar aquelles vies desplomades tant guapes. Al sector El Camino, realment bo per escalfar, encara que ja comença a estar bastant sobat, sobretot pel tema peus, però bé, ja es sap quan hi ha massificació són les conseqüències a pagar... Després un altra sessió d'Ali Babá, a on també es va provar la via MYD ultrabloquera. Raquel en un pegue a muerte en un dels del mateix sector.
Xavi provant el principi d'una de les vies del sector Surgencia.
I com no, que millor manera d'acabar la jornada fanàtica fent unes birres i sopant al refu Kalandraka, on trobarem bon ambient.
S'acaba el viatge, i de tornada, ronden pel meu cap tots els moviments dels blocs i vies que hem provat, esperant un altre contacte, que esperem no estigui tan passat per aigua... fins d'aquí ben poc Rodellar!!!

No hay comentarios: