AVISO

La práctica de deportes de aventura es una actividad de riesgo, que requiere de técnica y material específicos y un conocimiento importante del medio. Este blog recoge las experiencias y opiniones subjetivas de sus autores. La información contenida en este blog en ningún caso puede considerarse suficiente para acometer las actividades que se describen. Los deportes de aventura son actividades sumamente peligrosas que pueden causar graves lesiones e incluso la muerte. Debemos evaluar bien nuestras capacidades antes de afrontar cualquiera de estas actividades, en caso de duda mejor dirigirse a un guía profesional y/o seguir cursillos de formación promocionados por federaciones y clubs. También se recomienda encarecidamente a cualquier usuario de este blog, que contrate el correspondiente seguro para la práctica de estos deportes de riesgo. Los autores no asumen ninguna responsabilidad derivada del uso de la información que en ella aparece, así como la responsabilidad derivada de errores, falta de veracidad, integridad, actualización y precisión de los datos que esta contenga. Este blog puede contener enlaces a páginas de terceros que no puede controlar, por tanto, tampoco asume ninguna responsabilidad por el contenido que pueda aparecer en las mismas ni el uso que se dé de la información que estas contengan. Los contenidos de información no vinculan a los autores, tampoco lo constituyen las opiniones, los consejos o asesoramientos de ningún tipo, se trata solamente de un servicio ofrecido con carácter informativo y divulgativo.

viernes, 1 de mayo de 2009

Blocantarraco: Rodellar


Dies fanàtics en el paradís del desplom, lloc de plans, patis. Tot enmarcat en una vall singular dividida pel riu Mascún, un lloc a on la vista no para de buscar parets per on pujar, un lloc a on les distàncies es perden, un lloc a on el temps sembla detenir-se: Rodellar.
Foto d'adalt provant Picachu d'Ali Hulk (primer tram de 8b+) de la fantàstica cova d'Ali Babá. Maikel
Aprofito aquest dia de descans, per tal de penjar unes quantes fotos d'aquestes setmanes passades, en las que vam fer més d'una incursió a la Serra de Guara.
Tot just, en aquesta temporada de l'any, en la que ja comença la calor per a començar a renegar dels romos de bloc, s'obre pas a la temporada amb corda, però es clar sense oblidar-se mai de portar un crashpad pels sectors de Rodellar per si de cas....El fantàstic arc del sector Las Ventanas, per on va un 7c+ que és per a mi una de les millors línies de Rodellar, tant pels moviments, com pel pati i el paisatge, espectacular! També val la pena la via La Rubia y el empujador 8b.
És hora d'intentar transferir la potència dels sostres de Montroig als passos de l'Ali Hulk 9a, realment guapa, i passos ultrabloqueros en sostre, quan portes una estona a dins de la cova, et comença a agafar complexe de cavernícola...llàstima que encara xorrejava una mica d'aigua de lo que havia plogut els dies anteriors.I al final, ens decidim a treure la corda del traster i començar a tirar amunt, i es que es fa tan estrany això de tenir que parar-te a xapar...

Fotos de la Pequeño Pablo 7b del sector Egocentrismo
Tastant Welcome to tijuana 8c, dels guapos de la vall...Un dels dies ens vam escapar a Vadiello, escola veïna de Rodellar, per tal d'anar al sector La Caverna.


Allà vam provar vies de qualitat com Cavernícola 8a+, i Powerade 8c+, realment bones. I un 8a de la Pared del Río. També ens vam trobar uns quants quantos mullats.
Tornem a Rodellar amb unes ganes d'escalar aquelles vies desplomades tant guapes.


Al sector El Camino, realment bo per escalfar, encara que ja comença a estar bastant sobat, sobretot pel tema peus, però bé, ja es sap quan hi ha massificació són les conseqüències a pagar... Després un altra sessió d'Ali Babá, a on també es va provar la via MYD 8c+ ultrabloquera.

Raquel en un pegue a muerte en un dels 6c del mateix sector.Xavi provant el principi d'una de les vies del sector Surgencia.I com no, que millor manera d'acabar la jornada fanàtica fent unes birres i sopant al refu Kalandraka, on trobarem bon ambient.
S'acaba el viatge, i de tornada, ronden pel meu cap tots els moviments dels blocs i vies que hem provat, esperant un altre contacte, que esperem no estigui tan passat per aigua... fins d'aquí ben poc Rodellar!!!

No hay comentarios: