AVISO

La práctica de deportes de aventura es una actividad de riesgo, que requiere de técnica y material específicos y un conocimiento importante del medio. Este blog recoge las experiencias y opiniones subjetivas de sus autores. La información contenida en este blog en ningún caso puede considerarse suficiente para acometer las actividades que se describen. Los deportes de aventura son actividades sumamente peligrosas que pueden causar graves lesiones e incluso la muerte. Debemos evaluar bien nuestras capacidades antes de afrontar cualquiera de estas actividades, en caso de duda mejor dirigirse a un guía profesional y/o seguir cursillos de formación promocionados por federaciones y clubs. También se recomienda encarecidamente a cualquier usuario de este blog, que contrate el correspondiente seguro para la práctica de estos deportes de riesgo. Los autores no asumen ninguna responsabilidad derivada del uso de la información que en ella aparece, así como la responsabilidad derivada de errores, falta de veracidad, integridad, actualización y precisión de los datos que esta contenga. Este blog puede contener enlaces a páginas de terceros que no puede controlar, por tanto, tampoco asume ninguna responsabilidad por el contenido que pueda aparecer en las mismas ni el uso que se dé de la información que estas contengan. Los contenidos de información no vinculan a los autores, tampoco lo constituyen las opiniones, los consejos o asesoramientos de ningún tipo, se trata solamente de un servicio ofrecido con carácter informativo y divulgativo.

domingo, 10 de mayo de 2009

Bloc als cogullons

L'altre dia vam pujar als Cogullons, a la zona de gres vermell a blocar una mica, vam passar una bona tarda, enmig d'aquest fantàstic bosc situat a més de mil metres d'alçada, ple de pins roigs, grèvols, teixs... Es tracta d'una zona petita de bloc, i els blocs es troben desperdigats pel bosc i moltes vegades no els trobes fins que estan al davant, per això millor anar amb algú que controli el tema.


Aquí penjo un dels bolus que es troben al costat del camí, que va obrir en Gabi amb un amic, per arribar-hi s'ha de seguir la pista que va cap al refu dels Cogullons, i en la segona cruïlla a on hi ha un pal indicador de fusta, seguir uns 2 km. i en un tomb tancat d'esquerra deixar el cotxe, i davant nostre a uns 100 metres veiem el bolus, hem de pujar a la dreta de la pista.
Vista del bolus més aprop, en aquesta franja hi ha algún bloc.

1. 8a/+?. 2.7b+/c?. 3. 7c+?. 4.7c/+?
La majoria de blocs del desplom estan per fer, bé si algú en sap alguna cosa que digui la seva...

2 comentarios:

Alnomar dijo...

Quina casualitat, divendres vaig estar jo pels Cogullons també fent bloc, i volia fer un comentari al vostre foro, doncs vaig estar a un sector gran, on l'any passat hi havia força activitat i em va sorpendre que la majoria de blocs estaven plens de teranyines, la molsa estava tornant a cubrir els blocs, no hi havia magnesi per enlloc... una pena, i això que hi ha blocs molt macos

maikel i carles dijo...

Doncs sí és una pena, que es perdin blocs tant guapos, però això va com va, quan una zona està de moda i al cap d'un temps ja no... Però sempre quedarà la calma i la màgia de fer bloc en aquell bosc tant emblemàtic.