domingo, 1 de agosto de 2010

Factor Humà


Queda abolida l'activitat bloquera fins a noves temperaratures per la zona desdes fa setmanes. Sols els més fanàtics assumeixen la situació de calor i humitat regnant i surten a la darrera hora de tarde, primera matí, pujant a Cogullons, i poques opcions més.
Encara i així són notícia fets com els de divendres 30 juliol. Desde Pirineus rebo notícia d'un fet q et fa adonar-te'n q la calor es pot manegar, la mà de l'home no.



Imatges La Mora-Golf, banda sud, extensió 100 ha. començant desde Mèdol, banda esquerra del camí cap als blocs (no afectats). Afectats els terrenys i tensió arterial dels propietaris de les finques del Mèdol, Camí vell de Catllar, etc,etc

3 comentarios:

Joanet dijo...

K guapeta la peke!!! Dona molta llum a una imatge tan trista... Avere quant ens veiem makineta!!!

Blocantarraco dijo...

De seguida, de seguida, hi han ganes d provar coses noves d x aki baix, engega el ventilador q baixo sta stemana o la q bé,busca ombra q porto l'arnès ficat,sí sí arnès ha llegado el lado oscuro de la escalada!! records

Bendecorme dijo...

Disculpa la intromision, pero ya hacia unos dias que queria decirte que la melodia es la leche, jod.... me encanta. Gracias !!!!!!