domingo, 11 de enero de 2009

Dia d'escalada a Montroig, dia de neu, dia d'obrir blocs i provar antics projectes, hem paro a pensar en la quantitat de roca que queda per obrir, i fent comptes dintre de poc ja s'arribaran a prop dels 500 blocs, sembla mentida, perquè en una primera vista a la vall, no sembla que hi hagi cap bloc, però és quan comences a caminar i buscar pels raconets que es comencen a trobar els blocs desperdigats, ara aquí un desplom ara aquí una franja de roca. I hem dono compte de lo curiosa i capritxosa que és aquesta roca, ens podem trobar línees amb sorra i al costat mateix roca supercompacte com Albarracín, però bé és lo que tenim aquí al costat de casa.
És una passada el ràpid que s'asseca la roca, després de ploure al matí del dia 10, al migdia ja es podia escalar als sectors del sostre (R), i també al sector Gran Paradís en la que vaig fer un pegue a la travessia Energia Vital, després de ploure i escalant, tot un luxe!
Avui he netejat una franja de placa amb romos darrera del sector K, que sortirà bastant guapa, rollo Albarracín. Maikel.
Foto d'adalt: Carles a la nova placa del sector F de la vall, roca bona i amb forats, romos. De fet queden uns 60 metres encara per obrir.
Comença a pujar l'adrenalina al bloc Límite vertical, es tracta d'un semisostre amb sortida de mantel a uns 5 o 6 metres del terra (sector F de la vall), Maikel.
Nou bloc al sector de l'ermita, es tracta d'un projecte d'espoló amb roca bona, de romos i regletes de quarta falange, una mica desplomadet, amb sortida roma. Comença assegut. The groove (?)
Maikel a l'espoló The Groove
Carles a la sortida de romos amb mantel, de l'espoló The Groove.
Sector nou de l'ermita, bloc d'escalfament, Carles.
Tot un art, escalant i obrint bloc a la vegada.
Carles al bloc Margepeus, línea superestètica desplom de passos llargs amb canto bo al voltant de 10 moviments, llàstima de la roca que treu sorra.
Pas clau del bloc Margepeus?
Carles a La curra, espoló de romos i sortida de regletas amb adherència. Sector ermita (U)
Entrada de La Curra, Maikel.
Altre vista del bloc de l'ermita La curra , roca bona.

4 comentarios:

Ivan dijo...

hola! sóc l'ivan. després de la petita visita del dissabte descobrint els secotrs i tibant una mica espero que ens veiem més caps de setmana.

Blocantarraco dijo...

Ei quan vulgueu!, ens doneu el toque i fem una ruta guapa pels sectorets de la vall, a veure si s'assequen les plaques, i els blocs...

Kbcés dijo...

Hola maikel i carles, felicitats pel blog, molt bones les fotos i guapo el curro que us foteu a peu de bloc!!
Quan vulgueu ús faig d'amfitrió als blocs de cabacés.

Salut i bones escalades!!!

Blocantarraco dijo...

Ei gràcies! A veure si ens passem per cabacés, ja et direm algo, que en tinc ganes!