martes, 19 de junio de 2012

Remember La Mussara

Remember La Mussara, seria la definició d'aquest finde, a on va haver-hi canvi de plans, Sonar Bcn pel Festival Joan Bou de la Mussara, i realment va mereixer la pena: la combinació escalada, ambient, i festa. Tot això, en un lloc emblemàtic, amb unes vistes desde gairebé 1000 metres de tot el pla del Baix Camp.... un lloc que evoca bons records... serà que té alguna cosa... (Maikel)


Ja el dissabte va ser bastant complet, retrobada de gent que feia temps que no veia, de Reus, Tarragona, Montblanc, etc.... fent vies d'escalada al sector de les Airasses, ja que es conmemorava els 25 anys del sector, i el Sisco havia reequipat amb químics feia poc, vies curtetes, però que et fan bellugar, i vies bones com Mr. Grèvol, les fisures de la dreta, el Franciscano... i entre via i via: llangonisada popular.... a la tarda sessió de bloc amb musiqueta al sector Font de la Paula... per empalmar a la nit amb l'escalada de llançaments, que haviem marcat amb el Sisco uns dies abans.... focus, dj, crashpads, i els dinàmics estaven al punt, la penya va xalar....



Diumenge toca escalar amb corda a la Font del Roure, això sí, després d'un bon dinar al pàrquing..... sense pressa.... vies bones, i es que a la Mussara hi ha vies d'una qualitat brutal!!!
Dilluns el rematem fent una mica de bloc altra vegada a la Font de la Paula.


 Com no... no podia faltar el misteriós Joan Bou, que també es va apuntar a la festa!!!!! Ja esperem la propera ben aviat!!!

No hay comentarios: