martes, 14 de abril de 2009

Blocantarraco: Torredembarra

L'altre dia ens vam adreçar cap a Torredembarra, a la platja, i hem vaig adreçar cap a una zona que m'havien comentat per fer bloc. Doncs bé, aquí enganxo alguna foto de la zona, hi ha alguna travessia sobre canto, i un desplom a l'estil Vadiello amb picats i fer el gorila amb una mica d'alçada. Per arribar-hi s'ha d'anar al port a la zona dels xiringuitos i just abans del final del passeig ens trobem aquesta franja. Realment a qui no li importi escalar davant de tota la gent, i sobre picats, és realment com un plafó natural. Bé ja ens deixarem caure, quan no hi hagi tanta gent, a mi personalment m'agrada més la tranquil.litat. Maikel.









viernes, 10 de abril de 2009

Pressa de Cavallers - Boí

La setmana passada vam fer escapada cap a dalt al pirineu, vam pujar a casa del nostre amic Abellà a Pont de Suer, a veure si aguantava el temps i ens deixava escalar una mica. Maikel

Doncs al matí següent ens vam escapar cap a la pressa de cavallers, a veure com estaven els blocs, i bé encara vam poguer fer alguna coseta per la vall, encara que la humitat relativa estava pels núvols, encara es deixava escalar.



Aquí provant un dels bolos que més m'agraden de la vall, realment espectacular, sobretot la sortida de romos, guau!!!







Mercé apretant a muerte en els romos de granit!!! Vinga va!!!




Teky adalt de la pedra, com sempre, inseparable del seu amo i marcant-li les sortides... je, je!





Fent el bloc que hi ha al costat del riu, molt guapo!

Filo superestètic...










Aquí els quatre, Abellà, tekysmukys i jo, mirant com pujar aquesta pedra.



Foto guapa d'Abellà iniciant-se en això del bloc.







Al final del matí, el temps ja no va aguantar més i va començar a nevar, llavors canvi de plans, i tornem cap a Pont, i decidim anar al plafó del poliesportiu per tal de rematar el dia, fent una mica de corda i rocòdrom. Dia complet.




Per cert, ja hem passat les 4000 visites al nostre blog, qui ho diria.... moltes gràcies, suposo que això vol dir que això rutlla, vinga que vagi bé.
Ah, he ficat alguna ressenya més de Montroig, a disfrutar...