AVISO

La práctica de deportes de aventura es una actividad de riesgo, que requiere de técnica y material específicos y un conocimiento importante del medio. Este blog recoge las experiencias y opiniones subjetivas de sus autores. La información contenida en este blog en ningún caso puede considerarse suficiente para acometer las actividades que se describen. Los deportes de aventura son actividades sumamente peligrosas que pueden causar graves lesiones e incluso la muerte. Debemos evaluar bien nuestras capacidades antes de afrontar cualquiera de estas actividades, en caso de duda mejor dirigirse a un guía profesional y/o seguir cursillos de formación promocionados por federaciones y clubs. También se recomienda encarecidamente a cualquier usuario de este blog, que contrate el correspondiente seguro para la práctica de estos deportes de riesgo. Los autores no asumen ninguna responsabilidad derivada del uso de la información que en ella aparece, así como la responsabilidad derivada de errores, falta de veracidad, integridad, actualización y precisión de los datos que esta contenga. Este blog puede contener enlaces a páginas de terceros que no puede controlar, por tanto, tampoco asume ninguna responsabilidad por el contenido que pueda aparecer en las mismas ni el uso que se dé de la información que estas contengan. Los contenidos de información no vinculan a los autores, tampoco lo constituyen las opiniones, los consejos o asesoramientos de ningún tipo, se trata solamente de un servicio ofrecido con carácter informativo y divulgativo.

jueves, 1 de marzo de 2012

Recopil.lació de ressenyes Montroig

Després de recopilar totes les ressenyes que teniem desperdigades per la web, ja estan passades a pdf, per a qui vulgui tenir-les (falten encara alguns blocs d'algun sector, però temps al temps, amb la calma, ja aniràn sortint...). Bé aquí queda reflectida la feina de fa més de deu anys... Per cert, per qualsevol comentari sobre possibles equivocacions, o graus estranys, no dubteu en dir-ho, també teniu el fòrum de la web, per dir la vostra... Vinga a tibar força!
Adjunto el link nou per baixar-se les ressenyes: Després de recopilar totes les ressenyes que teniem desperdigades per la web, ja estan passades a pdf, per a qui vulgui tenir-les (falten encara alguns blocs d'algun sector, però temps al temps, amb la calma, ja aniràn sortint...). Bé aquí queda reflectida la feina de fa més de deu anys... Per cert, per qualsevol comentari sobre possibles equivocacions, o graus estranys, no dubteu en dir-ho, també teniu el fòrum de la web, per dir la vostra... Vinga a tibar força!
Adjunto el link nou per baixar-se les ressenyes:


https://www.dropbox.com/sh/zyk1tfj6mgtmb1p/AADDdFoCBDox7cxoXD9XOlYOa?dl=0

16 comentarios:

Ferran Guerrero dijo...

Primer de tot felicitats per la feinada que heu fet, tant sobre paper-ordinador, com a la zona, encara no hem pogut anar-hi, pero tenim moltes ganes.

S'ha d'agrair la difusió gratuita de ressenyes i informació, moiltes grácies per compartir-la a tothom.

Gustav Grau dijo...

Enhorabona per la feina feta. AVANT

jesus dijo...

Hem estat a la zona i ens ha semblat increïble. Molts bons blocs, i molt bona la informació. Moltíssimes gràcies per la informació i per la feina. En aquest bloc (http://esportvertical-onibushi.blogspot.com) de un amic podeu trobar la nostra zona local de bloc a Xàtiva. És calisa i es molt modesta, però si passeu per la zona i feu una paradeta, hi han alguns blocs bonics. Una abraçada i gràcies.

Joangg_94 dijo...

una pregunta com o podem fer per descarregar les resenyes si no hi ha megaupload ?

maikel i carles dijo...

Bona pregunta!!! Doncs estem oberts a propostes.... com ho podem fer ara per penjar les ressenyes???? Ocupen bastants Gb....qualsevol sugeriment serà benvingut!!!!!!

Makky dijo...

hola, em farieu un gran favor si em podessiu enviar les ressenyes al meu correu (cram_1991@hotmail.com) moltíssimes gràcies i perdoneu les molèsties.

Joangg_94 dijo...

el meu correu es logegan@gmail.com moltissimes gracies!

Amadeu dijo...

Hola,
Moltes gracies per la informació d'aquest lloc tan formidable i especial!
Salut !

Amadeu Pagès

Luis dijo...

Hola,
No trobo els graus dels blocs del sector R a les ressenyes (1-18)...Gràcies per compartir tota la feina! Salut!

senderismo Racons dijo...

Hola, el link no funciona. Em farieu un gran favor si em podessiu enviar les ressenyes al meu correu (blaidelta@gmail.com). Moltíssimes gràcies i perdoneu les molèsties.

Aleix Sánchez Perez dijo...

Hola podrieu enviam les ressenyes al meu correu??, gracies
aleix.sp@hotmail.es

Àlex dijo...

Hola,

Gràcies per la currada. Podrieu penjar el link de nou o fer-me arribar les ressenyes?

a.perez.laborda@gmail.com

Salut!

Núria Cabrera dijo...

hola!

Moltes gràcies per la feinada! Podrieu fer-me arribar les ressenyes a nuria.cabrera@hotmail.com

Gràcies!!

Laurix dijo...

Hola,

Merci per la feina que feu! i per compartir-la.

Em podrieu fer arribar les ressenyes a:
lauraamadormunne@gmail.com


Moltes gràcies!

Laurix dijo...

Hola,

Merci per la feina que feu! i per compartir-la.

Em podrieu fer arribar les ressenyes a:
lauraamadormunne@gmail.com


Moltes gràcies!

Laurix dijo...

gRÀCIES,

jA LES HE DESCARREGAT DEL dROPBOX!

mERCIII PER COMPARTIR LA INFO!