AVISO

La práctica de deportes de aventura es una actividad de riesgo, que requiere de técnica y material específicos y un conocimiento importante del medio. Este blog recoge las experiencias y opiniones subjetivas de sus autores. La información contenida en este blog en ningún caso puede considerarse suficiente para acometer las actividades que se describen. Los deportes de aventura son actividades sumamente peligrosas que pueden causar graves lesiones e incluso la muerte. Debemos evaluar bien nuestras capacidades antes de afrontar cualquiera de estas actividades, en caso de duda mejor dirigirse a un guía profesional y/o seguir cursillos de formación promocionados por federaciones y clubs. También se recomienda encarecidamente a cualquier usuario de este blog, que contrate el correspondiente seguro para la práctica de estos deportes de riesgo. Los autores no asumen ninguna responsabilidad derivada del uso de la información que en ella aparece, así como la responsabilidad derivada de errores, falta de veracidad, integridad, actualización y precisión de los datos que esta contenga. Este blog puede contener enlaces a páginas de terceros que no puede controlar, por tanto, tampoco asume ninguna responsabilidad por el contenido que pueda aparecer en las mismas ni el uso que se dé de la información que estas contengan. Los contenidos de información no vinculan a los autores, tampoco lo constituyen las opiniones, los consejos o asesoramientos de ningún tipo, se trata solamente de un servicio ofrecido con carácter informativo y divulgativo.

miércoles, 11 de marzo de 2009

NOVES RESSENYES

Vam pensar que per facilitar una mica més la tasca de trobar els blocs i els sectors a tots els blocaires, estaria bé que tots poguéssim veure'ls, així doncs, després d'estar pensant la manera més visual i ràpida, mans a l'obra davant l'ordinador per fer unes bones ressenyes que facilitessin i animessin a la gent a descobrir aquest paratge tan meravellós.
Pengem aquí la portada i la resta de ressenyes les trobareu a l'apartat de RESSENYES de la dreta de la web (lògicament!).

L'esforç ha valgut la pena.

Pd: els graus de la guia són orientatius, si veieu alguna cosa rara ho dieu, a veure si entretots ho graduem. Ah, i per cert, per les fotos no us penseu que és un Albarracín, és una zona molt més petita i on la roca és més tova en alguns sectors, encara que hi ha sectors i alguna línea amb roca bona, que valen molt la pena, fer la pujada de la pista, i sobretot pel paisatge.

3 comentarios:

Ferran Guerrero dijo...

Moltes grácies per el curro que us esteu fotent.

Un consell si m'ho permeteu, seria que feu un Pdf ab totes les ressenyes, aixi amb un sol click es poden descarregar totes juntes, per poder-les allotjar a algun lloc us heu de donar d'alta en Megaupload, alla penjes les ressenyes i l'enllaç al vostre blog.

No se si m'he explicat be, ho sento.

Igualment moltes felicitats i grácies per la feinada que esteu fent.

merci dijo...

Merci Ferran, la culpa és meva (sóc la Mercè, la companya del Míguel), ell em va demanar que penjés les ressenyes i jo he fet el que bonament he pogut... després d'un caos considerable amb l'ordenador!!
Quan torni d'Albarracín, ell segur que ho arregla.

Gràcies, però, pel teu consell

maikel i carles dijo...

Ei Ferran gràcies pel consell, doncs és bona idea, lo del Megaupload és per a que no ocupi espai al blog?
A veure si ens en sortim.
Un salut! I a veure si tornem a pujar per la Comarca, que ja hi ha ganes...